Comunități de școală

Viziunea  Școlii de Evanghelizare Sfântul Andrei este, ca în fiecare țară, să fie înființată o Școală Națională. După ce în țară s-a înființat Școala Națională, să fie în fiecare dieceză înființată o comunitate de Școală, iar dacă în dieceză s-a înființat una,  atunci la fiecare Parohie să avem o comunitate de Școală.

În România în momentul de față sunt 3 orașe în care funcționează o comunitate de Școală, și anume la Târgu Mureș, la Cluj și la Oradea.

Comunitatea de Școală din Târgu Mureș

Pe lângă cursuri, organizăm reculegeri și întâlniri de evanghelizare la chemarea parohiilor și comunităților creștine. Directorul comunității școlii, în acelaș timp și directorul național este Samaj Arnold, care în 2005 a fost prezent la întemeierea Școlii naționale din România.

Date de contact și informații:

Samaj Arnold, 0 7 4 4 8 4 5 2 2 4, samaj_arnold@yahoo.com.

Comunitatea de Școală din Cluj

Principala activitate a noastră până în prezent a fost organizarea cursurilor.
Mulțumită unei colaborări cu departamentul religios al fundației Familia Sfântă din Cluj, organizăm regulat cursuri în limba Română, deseori și pentru enoriași Greco-Catolici.

Date de contact și informații:

Rugină Szabolcs-Gavril,0 7 7 1 4 8 3 2 7 4, sfantulandrei.cluj@gmail.com.

Comunitatea de Școală din Oradea


Comunitatea de Școală  a fost înființată din membrii comunității Sfântul Paul și se ocupă de activități de evanghelizare.

Date de contact și informații:

Szilágyi László, 0 7 2 3 3 4 5 2 5 6, st_paul_ro@yahoo.com.

Comunitățile de școală pe harta României: